Medewerkers

Drs. L.A.S. Wildemors
Drs. L.A.S. WildemorsGZ-Psycholoog en systeemtherapeut (NVRG)
GZ Psycholoog BIG nr: 19017842825
Mobiel nummer: 06-41 22 79 81
Lisette Wildemors is GZ psycholoog en systeemtherapeut (NVRG). Zij heeft langdurige werkervaring in de GGZ en heeft kinderen en jongeren met diverse problematiek begeleid en behandeld. Lisette is gespecialiseerd in EMDR, ouderbegeleiding en gezinsproblematiek (behandeling richt zich op de aangemelde problematiek als op de relaties en reactiepatronen in het gezin).

E-mail: Lisette@juventas-psychologie.nl

Drs. L. Boerkamp
Drs. L. BoerkampOrthopedagoog Generalist NVO
BIG geregistreerd nr. 09927248731
Mobiel nummer: 06-22 36 80 72
Lia Boerkamp heeft langdurige werkervaring op het gebied van diagnostiek van leer- en gedragsproblematiek en begeleiding van kinderen en jeugdigen in het onderwijs.  Zij heeft zich gespecialiseerd in hoogbegaafheid bij kinderen.Ook behandelt zij al jaren kinderen met verschillende problematieken. Als orthopedagoog betrekt zij bij de behandeling ook familie en/of begeleiders en geeft adviezen over de interactiepatronen binnen het gezin en de handelingen die ouders kunnen verrichten.

E-mail: Lia@juventas-psychologie.nl

Nienke Nijhuis
Nienke NijhuisPsychologisch medewerker
Nienke Nijhuis-Spelt is psychologisch medewerker en heeft jarenlange ervaring in testdiagnostiek bij kinderen en volwassen. Het afnemen en uitwerken van intelligentie-, neuropsychologische- en persoonlijkheidstesten behoort onder andere tot mijn taken.

E-mail: Nienke@juventas-psychologie.nl

I. Wildemors-Rikhof
I. Wildemors-Rikhof
Ivonne Wildemors verricht secretariële en administratieve werkzaamheden.

E-mail: Ivonne@juventas-psychologie.nl

Heleen Put
Heleen PutPsycholoog NIP
Heleen Put heeft ervaring op het gebied van diagnostiek en leerproblematiek in het basis- en voortgezet onderwijs. Zij heeft zich gericht op het begeleiden en ondersteunen van kinderen op didactisch en sociaal- emotioneel gebied. Zo veel mogelijk laagdrempelig en oplossingsgericht. In de huidige maatschappij ligt een hoge druk op cognitief presteren. Als psycholoog vindt zij het belangrijk dat er ruimte is voor kinderen om zichzelf te zijn en samen te kijken hoe een kind het beste tot bloei kan komen.

E-mail: Heleen@juventas-psychologie.nl