Aanmelding

Onze wachttijd bedraagt momenteel 12-14 werkweken. Wij hanteren geen behandelingswachttijd, dit houdt in dat na intake behandeling direct aansluitend zal plaatsvinden.

Op eigen initiatief of in overleg met de gemeenteconsulent, huisarts, GGD arts, kinderarts of school kunt u zich aanmelden. Juventas onderhoudt samenwerkingscontacten met o.a. verschillende huisartsen in de regio, gemeenteconsulenten, speltherapiepraktijken, psychomotorische therapie, praktijk voor gezinsbegeleiding en diverse scholen in de regio.

Aanmelding kan plaatsvinden nadat u telefonisch of e-mailcontact hebt gehad met Juventas. In dit contact zal de medewerker van Juventas aangeven hoe de verdere procedure is. Indien u geen gehoor krijgt, dan zijn wij in gesprek met een cliënt en kunt u uw bericht inspreken op de voicemail. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld. Elke woensdagochtend tot 14.00 is er secretariaat aanwezig en kunt u direct telefonisch contact krijgen.

Tijdens het telefonische contact wordt u verzocht om digitaal het aanmeldformulier in te vullen. U vult de gegevens in en stuurt deze automatisch naar Juventas door op de knop “Formulier versturen” te drukken. Wij sturen u vervolgens schriftelijke informatie toe.